Ђурић: Сви функционери Српске листе имају моју подршку

БЕОГРАД:  Директор Канцеларије за Косово и Метохију рекао је данас да има пуно поверење у Српску листу и све њене функционере.
Marko Djurić, KiM Foto: Tanjug/video
Фото: Tanjug

На питање новинара ко је Милан Радоичић који је у петак изабран за потпредседника Српске листе за кога се говорило да се "на КиМ пита за све", Ђурић је казао да је он потпредседник Српске листе и да није његов посао да одговара на остала питања у вези са каријером било ког појединца. 

Српска листа пре неколико дана у радном делу седнице скупштине за потпредседнике једногласно јеизабрала Винка Радосављевића, Игора Симића, Милана Радоичића, Ненада Рикала и Далибора Јевтића.

"Он је изабран од Српских представника на КиМ. Српска листа у целости је снага и странка која је освојила преко 90 одсто гласова грађана српске националности на КиМ. Ја имам пуно поверење у Српску листу. Они уживају моју подршку као грађанина и као директора Канцеларије за КиМ и то укључује све функционере и све представнике Српске листе", рекао је Ђурић новинарима у седишту СНС где је као потпредседник те странке говорио о протестима у Србији због цене горива.

Он је навео да подржава све оне које подржава и српски народ на КИМ јер је, како каже, неопходна саборност и јединство.

Одговарајући на питање да ли је Радоичић разговарао са косовским премијером Рамушем Харадинајем пре него што је постао потпредседник Српске листе, Ђурић је рекао да то треба питати све њих заједно, те поновио да он подржава Српску листу и има пуно поверење у њих.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести