Градски одбор СНС у Новом Саду: Србија није, нити ће бити фашистичка

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду најоштрије осуђује инцидент који се данас догодио испред Скупштине Србије у режији Бошка Обрадовића, Савеза за Србију и њихових компањона.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Напад на министра здравља Златибора Лончара и неколико народних посланика, међу којима највише Маријана Ристичевића, најбоље осликава три уско повезана начина њиховог политичког деловања. То су насиље, примитивизам и фашизам. Све то десило се само дан пре обележавања 75.-е годишњице победе над фашизмом. Баш симболично. То је само доказ да фашизам, на жалост, није до краја побеђен, а Српска напредна странка обећава грађанима да ће на предстојећим изборима дати све од себе да Обрадовић и њему слични заувек оду у историју и то онај најцрњи део.

Нико од нападнутих функционера Српске напредне странке није овом приликом пратио патетичне сцене са сузама пред камерама, већ су стојички поднели нападе бахатих примитиваца. Српској напредној странци и нашим члановима данашњи инцидент представља доказ да се боримо за праве вредности, а грађанима најбољи показатељ ко је ко у Србији.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести