ГрО СНС: Најгори градоначелник у историји Новог Сада тражи смену најбољег

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да, „када један доказани криминалац,попут Боре Новаковића са групом мафијаша прикупља потписе за смену најбољег градоначелника у историји Новог Сада, то је најбољи доказ да тај чија се смена тражи, одлично обавља свој посао.“
sns logo, SNS
Фото: СНС

Додаје се да би, да иницијатива потиче од неке угледне групе грађана, са моралним и професионалним кредибилитетом, за ГО СНС и градоначелника то би било забрињавајуће.

„Петиција коју покреће ГО НС на челу са Бором Солунцем нас у Српској напредној странци само ће подстаћи да још брже јаче и боље радимо у интересу Новог Сада и Новосађана. Да су губитком власти и привилегија Бора и компанија изгубљени и времену и простору, доказује и тврдња у памфлету које деле својим истомишљеницима да се Милош Вучевић осам година налази на месту градоначелника. Велика грешка! Милош Вучевић већ девет година води Српску Атину у трећем мандату, са готово извесним шансама да остане најуспешнији градоначелник у историји Новог Сада“, кажу напредњаци.

Додају да су успеси градске власти нова болница, обнова здравствених установа, нове школе, бесплатни вртићи, субвенције за малишане, незапамћен раст броја запослених, привлачење домаћих и страних инвеститора, нови парк после неколико деценија, заливни системи , титуле Европске престонице омладине и културе, обновљени километри водоводних, канализационих и топловодних мрежа, уређење Градића у Петроварадину…

„Боро, мало ли је? Да ли треба још да набрајамо?“, питају у СНС.

ГО СНС искрено верује да Народна странка надлежним органима уредно пријавила постављање штанда за прикупљање потписа.

„Бесциљне шетње, које су се завршиле разбијањем Градске куће, нису. Демолирање просторија МО СНС , напад на службени лице, гласање из Солуна и крађу приликом изградње Булевара Европе овог пута ћемо прескочити. На крају, ГО СНС подсећа Бору Солунца и његове следбенике да, с обзиром на то да немају одборнике јер нису смели да изађу на изборе, списак потписника иницијативе за смену градоначелника оставе у Писарници Скупштине града. Одборници Српске напредне странке и градоначелник петицију с нестрпљењем очекују“, наводи се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести