И ЛАЗАР РИСТОВСКИ НА СНС СКУПУ У АРЕНИ: Вучић је државник захваљујући коме Србија НЕЋЕ СТАТИ

На СНС предизборном скупу у београдској Арени је говорио и прослављени глумац Лазар Ристовски, који је бројним окупљенима грађанима рекао да је пре 10 година био један од ретких глумаца који је подржавао Вучића, а данас га подржава велика већина уметника и академика.
v
Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Нема сумње да је председник оправдао наша очекивања. Многе моје колеге подржавају Вучића, али не смеју јавно да се огласе, зато што им прети хајка опозиционара, каже он.

Ристовски је на скупу у Арени истакао да када пљачкаши државе хоће да воде државу, онда је јасно да је враг однео шалу.

Па сада изаберите, да ли желите да елитни самозванци воде нашу државу. Свима је јасно да смо већ победили, у култури, у преданом раду. Ко ће победити на изборима 17. децембра, каже глумац.

Поручује да морамо учити од навијача Звезде и Партизана у кошарци како се воли свој клуб, и да тако морамо волети и државу.

Ми не делимо народ на људе и домаће животиње. А вама који сте љути, поручујем да будете мало мекши, мало богобојажљивији. Бојте се Бога, прикључите нам се за добробит Србије. Свима поручујем да у основи сваког великог постигнућа мора да постоји ведар дух и предан рад. Зато осмех на лице, малим људима какви смо сви ми овде, не сме бити одузето право да сања велике снове, казао је Ристовски.

Он истиче да је Вучић државник захваљујући коме Србија неће стати.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести