НАПАДНУТА СРБИЈА Опозиција у суботу припрема ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ! У Београд доводе активисте и „жестоке“ момке из целе земље

Како сазнајемо, дан пред дочек Нове године, спрема се велики државни удар и насиље на улицама града у режији НАТО опозиције која под окриљем "Прогласа" планира да изазове Обојену револуцију у Београду.
k
Фото: Tanjug/Vladimir Sporčić/Tara Radovanović/Marko Đoković/Nemanja Jovanovic

Готово две недеље након избора на којима су доживели потпуни дебакл, представници Ђиласове НАТО опозиције спремају најстрашнији хаос и насиље на улицама Београда.

Како сазнајемо, у суботу, дан пред дочек Нове године, спрема се велико зло у режији НАТО опозиције која под окриљем "Прогласа" планира да изазове Обојену револуцију у Београду.

За представнике и присталице НАТО опозиције субота је Дан Д, а најављени скуп "Прогласа" им је само "представа за мазање очију" грађанима које треба да увере да су изборе добили, да су избори покрадени иако за ту тврдњу ни један разлог не постоји и напокон да је власт покрала изборе, те да се на силу власт мора преузети?!

Према информацијама до којих смо дошли, Ђиласова опозиција доводи своје активисте, жестоке момке и то из целе Србије и иностранства како би задали, према њиховим речима завршни ударац за отимање и преузимање власти на улици.

Фото: Tanjug (Marko Đoković)

Према последњим информацијма, представници НАТО опозиције су већ довели људе из иностранства и то људе који имају дебео досије, а нек од њих су осумњичени и за убиства.

У суботу ће покушати општи удар на институције и насилно преузимање власти. План им је  да имају 50.000 људи, ако толико могу да скупе, а на скупу ће да говоре Бањац, Бјелогрлић и остали гласноговорници "Прогласа"...Сви, само не политичари.

Извесни оружани напади

Колико су спремни да иду у суботу, довољно говоре сазнања да су извесни оружани напади, а то је и потврда онога што су медији већ писали да је Драган Ђилас и пре 17. децембра и избора имао план за ова дешавања.

Ђилас обавестио Западне силе

Неколико дана пре избора Ђилас је представницима амбасада појединих земаља ЕУ практично најавио нереде, каквим смо сведочили у недељу увече.

Он је у тим разговорима са неколицином дипломата рекао да има спремно 1.000 "веома љутих и наоружаних момака".

Дакле, љути и наоружани момци ће се скупити у суботу. Изгледа да је Ђиласова НАТО опозиција спремна зарад доласка на власт да пролије крв грађана на улицама главног града.

Ове информације имају и Западне амбасаде, али ћуте. А зашто ћуте? Па зато што се по налогу западних сила овај удар на државу и спрема.

Све западне силе којима смета јака и стабилна Србија, Србија која је слободна и слободарска земља, скупиле су се и издале налог за прављење хаоса, а нереди испред Скупштине Београда били су само увертира за обојену револуцију коју спремају за суботу.

Једна од главних покретачких снага Ђиласове НАТО опозиције за нереде у суботу је Немачка и њена амбасада, као и њени обавештајци. Није тајна да Немачка већ годинама води антисрпску политику, а посебно је то у последње време видљиво кроз њихову србофобну политику по питању Косова и Метохије

Према неким сазнањима, Ђиласовци ће блокирати читав Београд. Центар града, све мостове, улицу Кнеза Милоша, Бирчанинову, Мостарску петљу...

Оно што можемо закључити из ових навода и сазнања је то да Ђиласовци не бирају средства, па ако буде требало изазваће и крвави грађански рат само да би се докопали власти и пунили крађом своје џепове, а уништавањем Србије задовољили Западне силе по чијем налогу све ово и планирају.

24 седам

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести