ДА ЛИ СЕ У СРБИЈИ СПРЕМА ОБОЈЕНА РЕВОЛУЦИЈА Стране службе РАДЕ ПУНОМ ПАРОМ како би ДЕСТАБИЛИЗОВАЛИ нашу земљу због суверенистичке политике

У претходном периоду јавност у Србији узнемирена је због свакодневних дојава о бомбама у основним и средњим школама и вртићима, а већ је постало очигледно да је циљ дестабилизација и ширење страха.
s
Фото: pixabay.com

Некоме очито смета јака и стабилна Србија која свакодневно напредује и развија се, па су свакодневна узнемиравања грађана, и то најмлађих, очито средство да се пољуља поверење у систем и државни врх Србије.

Њима не одговара јака и стабилна Србија, не одговара им јака војска  и самостална политика.

Одбијање да се уведу санкције Русији и да се призна лажна држава Косово нису ставови који одговарају многим земљама, па се оваквим поступцима тежи рушењу власти која од ових ставова неће одустати.

Због тога се очекује да ће народ у недељу, 17. децембра, гласати за снаге које желе да одрже самосталну, независну и суверену земљу, па се службе спремају за хаос након избора.

Хапшење осумњичених за лажне дојаве

Данас је одјекнула вест о великој међународној акцији полиције која ће трајати 72 сата и током које ће бити приведено више особа за које се сумња да су широм Србије слали лажне дојаве о бомбама.

Сумња се да иза читаве акције стоје западне обавештајне службе јер се установило да су многе дојаве стизале из појединих земаља Европе.

Поставља се питање која је од бројних страних агенција, чији шпијуни проводе време у нашој земљи, директно умешана у свакодневне дојаве о бомбама.

План страних служби - Обојена револуција

С обзиром на то да су велики изгледи да постојећа власт у Србији потврди поверење великог броја грађана, очекује се да стране службе уз помоћ својих "чеда" после избора покрену насилне демонстрације и обојену револуцију. Сведоци смо ових дана разних иницијатива које су директно финансиране од стране тајних служби и различитих западних организација, а које увелико подсећају на неке раније покушаје свргавања власти која им није ишла низ длаку.

Овај сценарио није немогућ ако се узме у обзир да је у неколико наврата успевао да сруши власт.

Пример за то је Наранџаста револуција која се догодила у Украјини крајем 2004. и почетком 2005. године. Наиме, на тадашњим изборима победу је однео тадашњи премијер Виктор Јанукович, али је те резултате оспорио његов противкандидат Виктор Јушченко, тврдећи да су последица изборне преваре, а његове присталице започеле су серију уличних демонстрација у Кијеву.

Занимљиво је да је Јушченко био заговорник уласка Украјине у НАТО и  изричито про-западне оријентације. Након демонстрација, Врховни суд Украјине наредио је да се избори понове, а на истим је победио Јушченко. Резултат се сматрао великом победом САД и ЕУ, односно поразом Путинове Русије која је подржавала Јануковича

Занимљива је чињеница да је пре неколико дана у Београду боравио Дмитро Никитин, близак сарадник бивше премијерка Украјине Јулије Тимошенко.

Како је 24седам писао, он је у Србију стигао по налогу западних обавештајних служби са циљем да у нашој земљи направи украјински сценарио и на насилан начин на власт доведе НАТО опозицију, баш како је Тимошенкова увела Украјину у почетак сукоба са Русијом по налогу НАТО, чији је и сама слуга.

Никитин је очито у престоници Србије боравио да би дао детаљна упутства онима који планирају да покрену обојену револуцију након избора.

Ради се пуном паром пред изборе

Плашећи свакодневно народ Србије, стране службе само подстичу да се поверење према државном врху заљуља, а упркос напорног рада српских органа, шпијуни настављају са активностима.

Полиција након сваке дојаве излази на терен и проверава сигурност објеката којим је јављено да је постављена бомба, што доказује да систем не заказује и да је Србија стабилна и спремна.

А обавештајне агенције раде пуном паром, кроз немире, протесте, невладине организације... Више, чини се, и не бирају ни средства.

Хрватска служба на највишим дипломатским функцијама

Подсетимо, пре месец дана за персону нон грата у Србији проглашен је хрватски дипломата Хрвоје Шнајдер за ког се испоставило да је директно био "на вези" са хрватском обавештајном службом!

Докази су потврдили сумње, а дипломата је напустио нашу земљу.

Ипак, ни ова информација многе није зачудила јер је хрватска служба врло активна у Србији и позната по подстицању криза унутар земље и рушењу односа са мањинама. Познато је да су директно подстицали аутономаштво у Војводини и погоршавање српско-мађарских односа у овом делу Србије.

Рад хрватске службе надилази реалне потребе ове земље и протокол јер је ова земља као чланица НАТО-а само продужена рука Запада која предано ради на урушавању система у комшијској Србији.

Уношење немира међу грађане Србије није новост за припаднике страних служби, како дирекно, тако и кроз тзв. подизвођаче. Тако је хрватска служба дубоко инфилтрирана у српско подземље, па тако многи припадници Земунског клана су својевремено уместо у затвору, време проводили на слободи, шетајући се Загребом.

У једном судском процесу у Хрватској, хрватски органи су једног, сада покојног, припадника земунског клана, званично открили као сарадника СОА-е, па није ни чудо што је настала изрека да ,,нема иоле озбиљнијег српског криминалца који нема и лажни хрватски пасош''.

Поставља се питање чега би се још досетили и какве немире би могли да изазову служећи се оваквим познанствима?

Бугарска служба још један "подизвођач"

Пре неколико дана ухапшен је резервни официр Војске Србије и радник Центра за културу у Босилеграду Љубен Глигоров (1963) под сумњом да је бугарској служби одавао поверљиве информације о стању у нашим оружаним снагама.

Он је бугарској страни прослеђивао податке о броју војника у Врању, стању у јединицама, као и шта све они користе од оружја и опреме.

Колико су подаци о опремљености Војске Србије важни Бугарској, упитно је, барем на први поглед.

Али када се узме у обзир да је и Бугарска део чланица НАТО-а и Европске уније, добија се шира слика и може се схватити значај ове земље као продужене руке страних обавеђтајних служби.

Глигоров је признао дело, пошто је био суочен са јаким доказима, а наши органи безбедности пратили су његово деловање најмање годину дана.

Како се сазнало, он је Бугарима достављао кадровску шему безбедносних органа и реферисао је и о политичкој ситуацији на југу земље.

Заправо, служба ове земље има за Американце улогу сличну оној коју хрватска служба има за Немце - главни подизвођач радова. Извори који су упућени тврде да хрватски и бугарски западни подизвођачи радова на територији Србије нису нимало у добрим међусобним односима.

24 седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести