Јованов о Јанковићу и о упаду у станове

БЕОГРАД: Сваки пут када се грађанима учини да је Саша Јанковић дотакао морално, вредносно и политичко дно, он их сваки пут разувери и покаже да је спреман да погази све демократске вредности и законе и да, у својој патолошкој мржњи и огољеном фашизму, иде све даље, изјавио је потпредседник СНС Миленко Јованов. 
milenko jovanov
Фото: Tanjug (video)

Јованов, према саопштењу, наводи да су грађани Србије имали прилику да виде како Јанковић, „бивши лажни заштитник грађана, који је светлосним годинама удаљен од појма правне државе, годинама континуирано и плански баца љагу на државу Србију, безочно лаже и измишља аферу за афером“.

А то, додаје Јованов, што отворено тражи гашење једне од најгледанијих телевизија, РТВ Пинк, само зато што раскринкавају његове бројне криминалне афере представља најтежи облик противуставног и противзаконитог деловања њега и његових сарадника. 

Јанковић је на твитеру покренуо иницијативу да се Пинк телевизији одузме национална фреквенција.

Истовремено, Српска напредна странка, наводи се у саопштењу, тражи од надлежних државних органа да у што краћем року пронађу и приведу правди почионице кривичних дела који упадају у туђе просторије и станове, и верујемо да ће, као и до сада, показати своју завидну професионалност и ефикасност. 

Медији су пренели да је неко упао у стан новинарке портала Крик.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести