Кубуровић: Болесни умови упућују претње деци председника

БЕОГРАД: Реагујући поводом претњи упућених деци председника државе Александра Вучића, члан Председништва СНС Нела Кубуровић оценила је да најгоре и најбруталније увреде на рачун председника државе и чланова његове најблизе породице - деце, могу да упуте "само болесни умови, којима место није у друштву”. 
kuburovic, tanjug sradovanovic
Фото: Tanjug/ S.Radovanović, arhiva

"Овакве највулгарније речи и вређања, превазилазе сваку границу политичког дијалога и критике и представљају најозбиљнији аларм и надлежним државним органима, али и медицинским установама да преиспитају понасање оваквих људи, који једино могу доћи из круга Специјалне затворске болнице и криминалног СЗС", навела је Кубуровић у писаној изјави.

Она сматра да грађанима Србије одавно више нема потребе да неко објашњава ко је ко, и шта ко ради у овој држави, јер, како наглашава - појединци то чине сами за себе.

Поједини медији пренели су да је на твит на званичном налогу председника Србије, у којем је Вучић јуче поручио колико је важно било привући кинеске инвестиције у Србију, одговорио један корисник под псеудонимом и упутио претње Вучићевој деци.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести