Мандић у име ДФ позвао грађане да гласају за Милатовића

ПОДГОРИЦА: Председнички кандидат Демократског фронта Андрија Мандић задовољан је гласовима добијеним на данашњим изборима и поручио да то значи да су грађани подржали политику помирења, која значи будућност Црне Горе.
2
Фото: TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

"Победа нашег колеге (Јакова) Милатовића у другом кругу нема без подршке ДФ-а", рекао је Мандић и у име Демократског фронта позвао грађане на пуну подршку Милатовићу.

Он је позвао све грађане Црне Горе да у другом кругу гласају за Милатовића,  без обзира да  ли ће, како је рекао, он поштовати ту подршку.

Поручио је да Црна Гора мора да крене новим путем, а да политика помирења може да буде на корист сваког грађанина.

"Желим да захвалим мом српском народу у Црној Гори и свима народима који су прихватили политику помирења. Пред нама су парламентарни избори. ДФ и коалиција око њега наступиће на њима. После ових резултата, завршено је време бруталне и одвратне кампање провитв мене и ДФ-а. Измишљали су разне лажи, и у овој кампањи. Тврдили смо да смо ми и ДПС две стране исте медаље, амбасаде су радиле против нас, водећи медији. Пред нама су парламентарни избори", рекао је Мандић.

Један од лидера ДФ-а је поручио да се нада да ће грађани вредновати то што ће "ДФ Милатовићу омогућити да буде председник Црне Горе".

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести