Марковић: Брнабић је дама и нећу рећи ниједну ружну реч

БЕОГРАД: Лидер Јединствене Србије Драган Марковић изјавио је данас у Скупштини Србије да посланици те странке неће гласати за избор Ане Брнабић за новог премијера, наводећи да је посланике те странке саставила породица и традиционалне вредности.

"Немам ништа против једне даме и оних другучије сексуалне оријентација, али за овакву функцију мора да постоји одређена биографија. Ако сам неког увредио, нека ми опрости. То што се у пакету гласа о министрима, извињавамо се, али мора да се поштује став једне партије. То је демократуија и оно што је живот за нас из ЈС", рекао је Марковић. 

Он је рекао да је за њега Брнабић дама и да никада неће рећи ниједну ружну реч. 

Наводећи да подржава председника Србије Александра Вучића, Марковић је рекао да је свечаност поводом инаугурације била импресивна, те да је дошло више угледних људи него на инаугурацију америчког председника Доналда Трампа. 

Он је најавио да ће се ЈС бавити тиме како да помогне министрима, приметивши да Александру Вулин више приличи фуинкција министра одбране, те да је битно да будемо војно неутрални и "да не идемо тамо где гине народ". 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести