Михајловић: Грађани гласају за оне који нуде конкретне резулте

БЕОГРАД:  Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић каже да Србија може да иде напред само ако је предводе политичке снаге које имају програм и резултате, а не они који немају да понуде ништа осим мржње и увреда, као што је случај са Драганом Ђиласом, Вуком Јеремићем, Бошком Обрадовићем и осталима у Савезу за Србију.
zorana mihajlovic
Фото: Tanjug (Rade Prelić, arhiva)

"Они који су Србију унизили били су и остали кормилари бродолома. Од њих данас грађани не могу да чују никакав план, ни за решавање питања Косова, ни како да убрзамо привредни раст, доведемо више инвеститора и запослимо људе, ни како да сваки град у Србији буде добро повезан инфраструктуром", рекла је она.

Са њима Србија не може да иде напред, и грађани то добро знају и зато и гласају за оне који им нуде конкретне резултате и јасну политику, поручује Михајловићева.

“Зато СНС једва чека изборе, јер желимо да грађанима представимо шта смо урадили и наше планове за будућност, а они који немају програм траже изговор у бојкоту за то што немају шта да понуде грађанима”, рекла је Михајловићева, наводи се у саопштењу из њеног кабинета.

Михајловић:  Ниједна блокада није добра за грађане

Ниједна блокада града није добра за грађане, изјавила је данас потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић и позвала таксисте и њихова удружења и компаније да поштују закон.

"Ниједан протест и блокада саобраћаја у граду није добра за грађане", рекла је Михајловић, коментаришући најаву појединих такси удружења да ће данас у 13 сати у Београду започети свакодневне протестне вожње.

Нису грађани криви због оног што траже таксисти и удружења, истакла је Михајловић.

"Грађани трпе, а не добија се резултат, а то је поштовање закона", рекла је Михајловић и подсетила да су измене и допуне Закона о превозу путника у друмском саобраћају усвојене прво на влади, затим у скупштини и да је тај закон на крају потписао и председник Србије Александар Вучић.

Закон мора да се спроведе, поручила је Михајловић и позвала таксисте и финансијере компанија које не поштују закон да се региструју у складу са законом и поштују закон.

Михајловић: Брнабић би била велико појачање за СНС

Потпредседница ваде и функционерка СНС Зорана Михајловић изјавила је данас да би премијерка Ана Брнабић, ако приступи тој странци, била велико појачање.

Поједини медији су пренели да ће се Брнабић 21. октобра, на 11. годишњицу Српске напредне странке, учланити у ту партију.

"Ако је тачна информација да ће Ана постати члан СНС, мислим да је то одлично, да коначно СНС добије такво појацање", рекла је она на питање новинара да то прокоментарише током обиласка радова на реконструкцији пруге Јајинци-Мала Крсна и на изградњи деонице обилазнице око Београда од Остружнице до Бубањ потока.

Сви који желе да помогну да се Србија развија и да учинимо све што можемо, добродошли су, поручила је Михајловић.

На питање новинара да прокометарише наводе медија да ће пет или шет министара у влади бити промењено пре избора, Михајловић је рекла да сваки пут,уочи или током изборне године, таблоиди почну да смењују министре.

"Избори су врло близу, следеће гоидне, народ је тај који политичарима даје подршку да ли одређену политику хоће или не. Мислим да и влада и сви министри треба до последњег тренутка до формирања нове владе, да дају све од себе у свом ресору и учине све што могу. Увек је било и биће да таблоди и постављају и смењују министре и то није необично", рекла је она.

Како каже, важно је да сваки дан министри учине за земљу највише што могу, јер управо је то задатак сваког министра и зато су на та места и постављени.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести