Михајловић: Смањити тензије, здравље грађана најважније

Без обзира на политичке разлике и шта ко мисли о нечијој политици, постоје ствари које су важније од тога, а то је здравље сваке грађанке и грађанина, сваке бебе која долази на свет и сваког детета у Србији, каже Зорана Михајловић
mihajlovic1, tanjug
Фото: Танјуг (Видео)

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је данас да је у тренутку разбуктавања епидемије коронавируса у Србији главни задатак свих да се заштити здравље сваког грађанина, јер је брига о животима људи важнија од политичких борби.

"Без обзира на политичке разлике и шта ко мисли о нечијој политици, постоје ствари које су важније од тога, а то је здравље сваке грађанке и грађанина, сваке бебе која долази на свет и сваког детета у Србији. Ми смо добар и солидаран народ, који и те како уме да подели и добро и зло. У овом тренутку важно је да будемо јединствени и да се заједно боримо против епидемије, а кад све прође, биће времена и за анализе и за политичке размирице", навела је Михајловић у саопштењу.

Она додаје да је у овом тренутку најважније да се смање тензије у друштву и да буде што мање последица синоћних протеста по здравље свих, без обзира на то да ли су учесници протеста, полицајци, новинари, а да свако ко је прекршио закон треба да одговара.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести