Михајловић: Страх опозиције од избора, знају да немају програм

БЕОГРАД: Чланица Председништва СНС-а Зорана Михајловић, рекла је данас да захтев дела опозиције за одлагање редовних парламентарних избора показује да се те странке плаше одмеравања снага на изборима, јер знају да немају програм.
Zorana Mihajlovic/Fonet/MGSI
Фото: Фонет/МГСИ/Зорана Михајловић

Михајловићева је у изјави за јавност навела да су политичари из Савеза за Србију и овим захтевом показали како они схватају државу, односно да их не занимају ни грађани, ни институције којих су им пуна уста, већ искључиво власт по сваку цену.

"За њих је демократија да упадају у институције и траже власт без избора, као и да нападају и вређају политичке противнике. Покушавали су и да у изборној години промене изборне услове, и то оне које су сами поставили. Сада, у страху да их грађани не желе, траже да се избори одложе, јер виде да ће још једном бити убедљиво поражени", рекла је Михајловићева.

Она је нагласила да ником више од СНС-а није у интересу да избори буду регуларни и транспарентни и да не падне ни сенка на изборни процес, јер СНС има резултате са којима излази пред грађане и не плаши се одмеравања снага са било којом политичком опцијом.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести