Михајловић: Вучић показао врхунску одговорност

БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић изјавила је да је веома важна синоћна порука председника Србије Александра Вучића о потреби за демократском и фер изборном кампањом, одговорношћу свих политичких актера и неприхватљивости насиља као средства политичке борбе.
mihajlovic, Tanjug/Zoran Žestić
Фото: Танјуг/Зоран Жестић

Она је оценила да је Вучић показао врхунску одговорност и послао драгоцен апел за смањење тензија.

У условима повећане политичке напетости, па и насиља појединих опозиционих лидера, драгоцен је позив председника Србије на смиривање тензија и да кампања протекне у демократској атмосфери, без икаквог насиља, истакла је Михајловић у саопштењу.

Она је рекла да очекује да ће СНС у предстојећој кампањи, као и до сада, показати највећу одговорност, баш као што је, како је навела, показивала и у вођењу државе и остваривању резултата за грађане Србије.

Демократска и фер кампања и брига за здравље грађане је нешто око чега треба да будемо јединствени, а да политичке разлике оставимо за изборе, на којима свако излази са својим програмом и резултатима, а грађани су ти који бирају коме ће дати поверење, наводи Михајловићева.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести