Михајловићева: Тужилаштво да испита оптужбе опозиције

БЕОГРАД:  Потпредседница Владе Србије Зорана Михајловић позвала је данас Тужилаштво да испита оптужбе опозиције на рачун председника Србије Александра Вучића и његове породице и упитала зашто опозицији смета што је потпредседник СНС-а Милош Вучевић поднео кривичну пријаву поводм случаја Јовањица.
mihajlovic
Фото: Tanjug (Nenad Nešić)

''Хајде да видимо да ли опозиција лажно оптужује и зашто сада има проблем с тим да Тужилаштво испита све наводе'', рекла је Михајловићева гостујући на ТВ Прва, преноси у саопштењу кабинет потпредседнице Владе.

Како је навела, у ситуацији у којој опозиција месецима за председника државе и његову породицу говори да су криминалци, нормално је затражити од највиших институција да испитају те наводе.

Михајловићева је казала да је потпредседник СНС-а Милош Вучевић у кривичну пријаву ставио само оно што је опозиција говорила и додала да би и она тражила да Тужилаштво испита такве наводе упућене највишој државној институцији, а то је председник Републике.

''Сада видимо да опозицији смета што је поднета кривична пријава, да ли то значи да су све време лагали'', упитала је Михајловићева и додала:

''Будући да опозиција нема никакав програм, од њих нећете чути став ни о Косову и Метохији, ни о економској политици, ни о платама и пензијама и једино што им преостаје је да нападају оне који раде”, рекла је потпредседница Владе.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести