Милан Кнежевић нападнут на подгоричком аеродрому

ПОДГОРИЦА: Председник Демократске народне партије, један од лидера Демократског фронта и председник Одбора за безбедност и одбрану Милан Кнежевић нападнут је данас на подгоричком аеродрому у Голубовцима.
Milan knezevic YT
Фото: Youtube Printscreen

Кнежевић је у изјави за подгорички портал Борба потврдио овај инцидент и рекао да је на путу да случај пријави полицији. Портал пише да су три особе вређале Кнежевића на националној основи а након тога и физички насрнуле на њега.

Иначе, Кнежевићу су на Фејсбуку упућене и претње након што је саветнику црногорског председника Милану Роћену, бизнисмену Ранку Убовићу и бившем функционеру полиције Зорану Лазовићу јуче поручио да ће неком, ако му још једном помену мајку, "бити тесно у Подгорици".

Саопштење Кнежевића је објављено на званичној страници Демократског фронта, а онда су уследили претећи коментари. Неко ко се представља као Овраг Цароц је Кнежевићу упутио неколико претњи: „Добро си још жив шта си све урадио Црној Гори и Црногорцима зарад Београда и Москве…Е мој Пипуне…туђа слуго“, написао је овај корисник Фејсбука.

Са истог профила је Кнежевићу поручено да је мафијаш, а са неких других да брани криминалце и мафијаше. „Да ли знаш како се плаћа да издаш своју државу… Али Путин има за такве који су туђе слуге један јако ефикасан лек. Издајник и посрбица иста пашата“, такође је написано.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести