Милићевић: Извитоперени умови, скаредно и накарадно

БЕОГРАД: Потпредседник Скупштине Србије Ђорђе Милићевић изјавио је вечерас да су поруке на твитеру политичког саборца Бошка Обрадовића превазишле све што се може назвати скаредним и накарадним.
milicevic
Фото: Tanjug/D.Aničić, arhiva

"Извитоперени умови људи као што су чланови странке Бошка Обрадовића и поборници његове политике су у јавни дискурс унели најјезивија и најсвирепија размишљања", навеом је Милићевић у писаној изјави поводом твита Сибина Вукадиновића.

Он је истакао да у политичком деловању Бошка Обрадовића више не постоји ништа осим изопачености и морбидности а главна мета му је председник државе Александар Вучић и његова породица а, ккао каже, најсвирепије и његова деца.

"Бошку је потребан егзекутор па је несумњиво нашао најбруталнију особу. Ово је коначно демистификовало Бошка Обрадовића и његове следбенике јер су сада сами себе оголили као нешто што ће грађани Србије сигурно презрети и оштро осудити", навео је Милићевић.

Он је указао да Бошков политички пут више не постоји, јер на политичкој сцени Србије не могу егзистирати они који немају никакве моралне скрупуле и што је, како истиче, најгоре свирепости испољавају према деци.

"Социјалистичка партија Србије оштро осуђује овакве страшне атаке на председника Србије и његову кћерку и позива правосудне органе да хитно процесуирају виновнике ових недела", навео је Милићевић, саопштено је из парламента.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести