Стефановић: О монструмима не вреди говорити

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је данас, поводом "гнусних коментара" сарадника лидера Двери Бошка Обрадовића Сибина Вукадиновића о кћерки председника Србије Александра Вучића да "о монструмима који могу изговарати овакве ствари о деци, не вреди ни говорити, јер својим поступцима сами говоре више о себи, него што би и исписани томови могли да кажу“.
stefanovic
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, arhiva)

"То довољно говори и о њиховој визији Србије и како би наша земља требало да изгледа када би се они неким случајем нашли на власти. Тражим од свих актера на политичкој сцени да прекину да се иживљавају над децом Александра Вучића и над свом осталом децом. Своју велику мушкост и храброст нека показују на другом месту, нека оставе децу на миру“, рекао је Стефановић за Танјуг.

Он је истакао да су срећом вредности за које се залажу Александар Вучић и већинска Србија помогле да се у земљи изгради друштво у којем се овакве ствари никада неће толерисати и у којем ће свако дете имати заштиту и безбедост.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести