Милићевић: ССП да каже истину, уместо што напада Дачића

БЕОГРАД: Председник посланичке групе СПС Ђорђе Милићевић изјавио је данас да представници Странке слободе и правде уместо што нападима на председника Скупштине Ивицу Дачића показују фрустрацију, треба да изађу пред грађане и саопште истину.
SPS, Đorđe Milićević, foto: Tanjug/videoocijalisticke
Фото: СПС, Ђорђе Милићевић, фото: Танјуг/видео

"Наш народ каже „кљуца пиле у гвоздене виле“, с тим што овде пиле постаје све слабије. То што имате страх од истине и нервозу, није наш проблем", рекао је Милићевић у писаној изјави.

Он је навео и да их нису уплашили.

"Нисмо се господо вас плашили ни 2000. године када сте рушили све пред собом не би ли на улици освојили власт. Лакше вам је и данас да нападате, по оној старој „напад је најбоља одбрана“", указао је Милићевић.

Он је упитао и да ли је могуће да још увек верују да ће им било ко и било шта веровати после свих политичких дебакла које су доживели.

"Како то да нисте могли читавих 9 година да убедите грађане да ви можете Србију да водите у будућност, да имате програм.

Одговор је јасан - није вама до грађана, нити до Србије, вама је до вас самих", закључио је Милићевић.

Потредседник ССП Борко Стефановић јуче је у саопштењу критковао Дачића тврдећи да понављањем Вучићевих речи о документима које су објавиле "Новости", "купује себи лагодан живот", и могућност да не говори о ранијим аферама. Замера му и због говора мржње у Скупштини, као и због тога, што како тврди, хоће да обесмисли међустраначки дијалог.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести