Нападнут активиста СНС-а у Панчеву

Активиста Српске напредне странке Иван Тешић нападнут је данас у Панчеву сазнаје портал епанчево.рс.
pancevo
Фото: Youtube Printscreen

Као преноси портал организатор напада је Никола Јовановић потпредседник Народне странке Вука Јеремића, а напад је извршен у центру Панчева, у кафеу "Хедонист".

Тешић је био сам, а Јеремићеве присталице напале су га је физички у тоалету поменутог кафеа. Касније су му претили тешким пребијањем. Тешић ово повезује са ранијим вербалним претњама, снимањем аутомобила и другим облицима насилничких притисака, о чему је обавестио и полицију. Нажалост, њихова реакција није била адекватна.

Како преноси портал епанчево.рс Тешић је широј јавности постао познат када је у Смедереву, на отвореној трибини, један на један, интелектуално понизио Вука Јеремића, који није имао одговор нити на једно Тешићево питање, а трибина се неславно завршила. Овај напад Тешић повезује са тим догађајем.

- Рекли су ми да су ме препознали са трибине у Смедереву. Потом су ме физички малтретирали, затим претили пребијањем. Било их је тројица, али нисам сигуран да ли их је около било више, јер сам на неколико места око кафеа затекао мотке спремне за физичке обрачуне. Већ седмицама ми прете батинама, снимају ми аутомобил, прате ме... Све сам пријавио полицији, рекао је Тешић за портал епанчево.рс.

Као што је Тешић и рекао присталице Јеремића и Ђиласа данас су у Панчеву на неколико пунктова поставили џакове са моткама, са јасном намером да изазову инциденте који би кулминисали физичким насиљем.

епанчево.рс

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести