Нападнуте и оштећене просторије Месног одбора СНС на Новом Београду

БЕОГРАД: Непознати починиоци каменовали су просторије Месног одбора Српске напредне странке (СНС) у Блоку 70 и исписали графите на којима су поруке мржње, као и претње активостима СНС, саопштио је Општински одбор СНС Нови Београд.
n
Фото: Tanjug (shutterstock.com/LANY21, ilustracija)

Након напада који се догодио синоћ, Општински одбор СНС позвао је надлежне државне органе да реагују у складу са законом и да зауставе нападе на њихове просторије јер, како напомиње, ово није лице пристојне и модерне Србије за коју се председник Александар Вучић свакодневно бори.

Општински одбор Српске напредне странке Нови Београд обавештава јавност да су синоћ нападнуте и оштећене просторије Месног одбора  странке у Блоку 70. Непознати починиоци каменовали су просторије и исписали графите на којима су поруке мржње, као и претње активистима СНС, саопштио је Општински одбор СНС.

Из одбора оцењују да "острашћени појединци никако не могу да схвате да вандалско понашање није средство доласка на власт" и поручио да таквим понашањем неће скренути пажњу на себе и уграбити неки јефтин политички поен.

Претње и вређање људи који се боре за Србију, не могу да замене одсуство политичких аргумената. Политика су идеје и програм, а њима је једини програм мржња према председнику Александру Вучићу и очајничка жеља да се докопају власти, напомињу у овом одбору.

Како подвлаче, у институције се не улази каменовањем просторија странке, нити застрашивањем људи, већ путем избора, а грађани су се, констатују, прошле године јасно изјаснили какву власт желе и ту никаквих нејасноћа нема.

Рекли су шта мисле о вама који оваквим и сличним понашањем сејете мржњу. Гласали су за програм који спроводи Српска напредна странка, гласали су за јаку и успешну Србију, за километре нових аутопутева, за нове болнице, школе, велике инвестиције и нова радна места, наводи се у саопштењу.

Насилницима су поручили да је политика СНС - политика мира и стабилности, разговора, компромиса и поштовања и да их било каква употреба силе неће уплашити нити спречити да наставе да се боримо за просперитет Србије и бољи живот грађана.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести