Наставак седнице Скупштине Србије

БЕОГРАД: Посланици Скупштине Србије расправљаће о Предлогу закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Кине о узајамном признавању програма АЕО Управе царина Министарства финансија и Програма за управљање кредитима предузећа Генералне царинске администрације Кине.
skupstina srbije
Фото: Tanjug (S. Ilić, arhiva)

На дневом реду је и Предлог закона о потврђивању Споразума о подстицању инвестиција између Владе Србије и Владе САД, као и Предлог закона о потврђивању Анекса 1 Споразума између Владе Србије и Владе Француске о сарадњи у области спровођења приоритетних пројеката у Србији.

Посланици су прошле недеље усвојили ребаланс будзета за 2021. годину, као и Закон о привременом регистру пунолетних држављана Србије којима се уплаћује новчана помоћ за ублажавање последица пандемије.

Истовремено су усвојене измене Закона о утврђивању гарантне шеме као мера подршке привреди за ублажавање последица пандемије, као и Закон о утврђивању друге гарантне шемеу оквиру додатних мера подршке привреди због продуженог негативног утицаја пандемије.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести