Обрадовић: Избори се одвијају у "медијском мраку"

БЕОГРАД:  Покрет "Двери" данас је саопштио да се на дан расписивања избора у Србији пред Прекршајним судом у Београду наставља поступак против народног посланика и лидера покрета Двери због организације протеста "Слободна зоне" испред Председништва Србије 4. маја прошле године.
bosko obradovic, Tanjug/Tara Radovanović
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

То је за Бошка Обрадовића, како се наводи, најбољи пример у каквим условима започињу избори у којима се на дан расписивања избора суди једном од опозиционих лидера због организације протеста против власти.

Он тврди да се избори у Србији одржавају у тоталном медијском мраку, где ни на једној телевизији са националном фреквенцијом није могуће разговарати, како наводи, ни о једној актуелној теми: стању у Црној Гори, преговорима о КиМ, министарским аферама, мигрантској кризи, загађењу ваздуха, продаји Комерцијалне банке...

Обрадовић коментарише и захтеве за његово хапшење и кривично гоњење због, како он каже позивања војске и полиције да заштите наше државне границе, као што су то учиниле све друге државе на балканској рути услед новог таласа мигрантске кризе.

Обрадовић је јуче позвао војску и полицију да у преузму власт у земљи и заштите границе од миграната, а да , како је рекао, председник Александар Вучић буде излован, јер је, по његовим речима, постао безбедносна претња због политике коју води према мигрантима.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести