ОВАКО ОНИ "ПОШТУЈУ" СРПСКЕ ИНСТИТУЦИЈЕ Посланици опозиције тоалет папиром засули Скупштину (ВИДЕО)

Посланици опозиције поново су данас дивљали и понашали се примитивно током седнице Народне Скупштине Србије.
o
Фото: Printscreen/X

Када је Ана Брнабић изабрана за председника Скупштине, захвалила је посланицима који су јој указали поверење, после чега је прешла на следећу тачку дневног реда - избор потпредседника.

Драли су се, лупали по клупама, међу њима и Мариника Тепић, правили несносну галаму током пребројавања гласова, Ћута Јовановић је бацао папире, а на све то, бацали су ролне тоалет папира.

Тиме су показали колико поштују институције Републике Србије.

 

Да објасним грађанима Републике Србије, да би разумели зашто Скупштина изгледа овако како изгледа. Три дана су трајале консултације, ниједан од та три дана се посланици дела опозиције нису појавили, рекла је председница Скупштине Ана Брнабић и додала:

 

- Део опозиције се појавио. Сви предлози опозиције су уважени. Само да сте показали мрву поштовања, али не, једини циљ вам је да се прави циркус. Да ли сте били заинтересовани за консултације око потпредседничких места? Да ли сте били у сали када смо покренули ову тачку дневног реда? Нисте, па је на основу ове две премисе расправа на ту тему завршена. Да сте били заинтересовани за потпредседничка места, појавили бисте се на консултацијама.

24 седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести