ПОКС предводи монархисте на изборима

БЕОГРАД: Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) на изборима ће предводити листу странака којима је основни циљ промена облика владавине и друштвеног уређења и враћање уставне парламентарне монархије.
p
Фото: POKS

Укупан број грађана који су нас потписима подржали у овом тренутку је око 100 хиљада, а тај број се повећава из дана у дан. Избори на пролеће ће приказати велико изненађење за многе, а то је број посланика ПОКС у Скупштини Србије. Подаци које сам изнео говоре у прилог чињеници да се према последњим истраживањима трећина наших грађана изјашњава за монархију, а сада ти људи коначно имају за кога и да гласају. На изборе ћемо изаћи на листи са другим монархистичким опцијама, као што је Српски покрет монархиста, с којим је ПОКС потписао споразум о сарадњи, као и Група грађана др Драган Продановић из Рековца и Покрет за развој Батајнице, чији су чланови колективно приступили нашем покрету. Позивам удружења грађана, политичке странке и угледне појединце да се придруже нашој изборној листи, истакао је народни посланик и председник ПОКС Жика Гојковић.

Покрет обнове Краљевине Србије за две и по године формирао је 145 одбора широм Србије и повереништва у 10 земаља у Европи, Америци и Аустралији, а формиран је и први општински одбора ПОКС на Косову и Метохији, у Зубином потоку.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести