Ракић и Бахтири телефоном о спречавању ширења Ковид-19

Ракић и Бахтириони су се договорили да сарађују у циљу успешног управљању ситуацијом након ширења пандемије на северу, остављајући по страни политику
Goran Rakić  Foto: Tanjug
Фото: Танјуг/видео/Горан Ракић

СЕВЕРНА МИТРОВИЦА:  Градоначелник Северне Митровице Горан Ракић и градоначелник Јужне Митровице Агим Бахтири, разговарали су данас телефоном о тренутној ситуацији и превентивним мерама за сузбијање ширења коронавируса на подручју општина.

Како преноси портал Косово онлине позивајући се на Клан Косова, они су се договорили да сарађују у циљу успешног управљању ситуацијом након ширења пандемије на северу, остављајући по страни политику и радећи колико год је могуће на спречавању ширења вируса.

"Градоначелник Бахтири је обавештен да су након идентификације неких особа које имају корона вирус у северном делу, и након стављања у карантин Северне Митровице и Општине Звечан, предузете све потребне мере да се спречи ширење овог вируса, како би се боље управљало ситуацијом", објавила је општина Јужна Митровица.

Бахтири је нагласио да је спреман за сарадњу и да помогне свим грађанима у северном делу са свим капацитетима и могућностима којим општина Јужна Митровица располаже.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести