Шабачки СНС: Зеленовић да направи програм и изађе на изборе

БЕОГРАД: Шабачки одбор СНС критиковао је данас наступ градоначелника Шапца и функционера СзС Небојше Зеленовића у Европском парламенту, наводећи да он приказује Србију као црну тачку на мапи Балкана, а СзС као спаситеље Европе, уз циљ да републичку власт освоји без избора.
sns, tanjug video
Фото: Танјуг (Видео)

СНС оцењује да је Зеленовић на скупу који је 11. децембра организовала Социјалистичка и Демократска група у ЕП, осрамотио самог себе пред посланицима ЕП.

Наводећи да је од 154 посланика СиД, у сали било присутно десетак, СНС оцењује да Зеленовићу није помогло ни то што је отворено заступао тезу о независности КиМ, а ни прича о климатским променама и истиче да је и европским посланицима постало јасно ко су људи из СзС.

Напредњаци наводе да су Зеленовићу избори демократски и слободни само ако на њима не учествује СНС, да је празник демократије када свега девет одсто Шапчана одлучи како ће се потрошити новац прикупљен у њиховим месним заједницама, а слободно судство искључиво оно које ће га ослободити од проневере пет милиона евра из шабачког буџета.

СНС у Шапцу поново захтева од градоначелника Зеленовића да престане да узнемирава грађане најавама немира и ескалацијама сукоба, да направи квалитетан политички програм, изађе на изборе и победи већином освојених гласова, а не куповином одборника, притисцима и претњама.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести