Скуп "Стоп насиљу" 11. априла у 18 часова у Новом Саду

Скуп "Стоп насиљу" на којем ће говорити председник Србије Александар Вучић, биће одржан 11. априла у 18. часова на Тргу слободе у Новом Саду.
1

Како је данас рекао члан Председништва Српске напредне странке Игор Мировић, на скупу ће, поред Александра Вучића, говорити и председница Владе Србије Ана Брнабић.

"Биће то прилика да грађани којима је у срцу Република Србија, који подржавају резултате Владе Србије и председника Србије, да се окупе на тргу у Новом Саду, са којег желимо да пошаљемо јасну поруку целокупној јавности и покажемо све резултате који су постигнути. Јер, имамо шта да покажемо. Да пошаљемо поруку да не подржавамо политику насиља и агресије, да нисмо рушитељи ове земље и да они који свакодневно у градовима Србије промовишу насиље и агресију, да им то неће проћи. То што раде је израз њихове немоћи", поручио је Мировић.

Било је предвиђено да овај скуп буде одржан 12. априла, али, како се истог дана одржава и протест "1 од 5 милиона", Александар Вучић је одлучио да његова посета Новом Саду у оквиру кампање "Будућност Србије" биде померена на четвртак, 11. април, како би се избегло да се на истом месту и у исто време нађу и симпатизери СНС и присталице опозиције.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести