Снага се показује у недељу на изборима

БЕОГРАД: Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић рекао је данас да још није одлучено да ли ће предизборни митинг СНС у Нишу бити одржан, али је истакао да је он против одржавања.
v
Фото: Tanjug (video)

Требало је данас у Крагујевцу да имамо митинг, али га неће бити. Сви у странци би волели да имамо скуп и покажемо нашу снагу, јер некако када то не покажете као да нисте ништа урадили. Али важно је да се снага покаже у недељу на изборима, поручио је Вучић, упитан да ли ће предизборни митинг у Нишу бити одржан.

Вучић је казао да није сигуран да ће бити митинга у Нишу, додајући да је он пре за "не", али да одлуку не доноси сам.

Сачекајмо резултате пре разговора о коалицијама

Председник Србије изјавио је да, пре разговора о коалицијама, треба сачекати резултате парламентарних избора и додао да би на изборима могло бити великих изненађења.

Он је тако одговорио на питање да прокоментарише интервју председника ЛСВ-а Ненада Чанка, који је казао да је спреман да уђе у будућу владу ако у њој нема СПС-а.


Избори у недељу и на 90 бирачких места на КиМ

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће парламентарни избори у недељу бити одржани и на 90 бирачких места на КиМ.
Што се тиче разних лажи како на КиМ Србија не жели да организује изборе, ми ћемо на чак 90 бирачких места имати изборе на КиМ. Тек толико о неистинама које се пласирају преко различитих медија, рекао је Вучић одговарајући на питање новинара Н1 да ли ће бити одржани избори 21. јуна и на територији КиМ.
Председник каже да је Београд увек до сада успевао да се избори да током избора буду отворена и бирачка места на КиМ.
Уверен сам да ћемо успети и овај пут и поносан сам на ту чињеницу, истакао је Вучић.


Вучић је казао да, због обавеза и напорног дана, током којег је обишао Центар за роботику, имао разговоре са белоруским амбасадором, председником ЕПП Доналдом Туском и женама из Ћуприје, као и другим делегацијама, није стигао да прочита интервју Чанка.

Међутим, поручује да треба најпре сачекати изборне резултате јер ће можда, како је додао, на изборима бити великих изненађења, тако да СНС можда неће ни учествовати у саставу владе.

Сваки избори носе неизвесност, а ови су посебно тешки, јер не можете да се обраћате са скупова, указао је он.

Вучић је рекао да је СНС једина партија која не води негативну кампању.

Имали смо најчистију кампању коју је икада неко водио. Да ли ће то донети резултат или не видећемо у недељу, нагласио је он.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести