СНС Шутановцу: Напрасно се сетили народа и Београђана

БЕОГРАД:  СНС је поручила лидеру ДС Драгану Шутановцу да они који су се напрасно сетили народа и Београђана данас деле лекције како би требало да се ради, а једино у чему су професионалци је испумпавање државног новца, грађењу вила на врачарским пашњацима, летовању на Брионима, зимовању на Малдивима и крађи народних пара.
SNS-DS Foro: Dnevnik.rs/ilustracija
Фото: Dnevnik.rs

"Бахати лоповско-тајкунски кругови Демократске странке, и коловође Ðилас, Шапић и Шутановац су ојадили Београд. Због пљачкашких приватизација, преплаћених реплика Теразија, намештених тендера за реконструкцију Булевара краља Александра, Београд је био пред банкротом", истиче се у саопштењу Градског одбора СНС за Београд.

Како се додаје, Ђилас, Шапић и Шутановац су Београд задужили за 1,2 милијарде евра и нису мислили ни на пензије, ни на младе, нису мислили на Београђане, већ само на своје банковне рачуне које су муњевито увећавали.

"Тај дуг од 1,2 милијарде преполовила је Српска напредна странка, као што је одговорна власт предвођена СНС вратила сва дуговања за социјално угрожене категорије које је оставила Демократска странка", додаје се у саопштењу.

Шутановац је раније данас, на изборној конференцији ДС, обећао да ће та странка унапредити живот свих Београђана, додајући да ДС има план да пензионерима врати пензије, женама обезбеди једнаке плате а младима лакши долазак до посла.

СНС напомиње да једини програм који Ђилас, Шапић, Шутановац, Јанковић и Јеремић нуде јесте мржња, физички обрачуни са неистомишљеницима и лажи, а једини план је да се докопају фотеља и поново пљачкају Београд, "или Драган Шутановац има неко друго објашњење за то одакле му 300 хиљада евра на банковном рачуну".

Српска напредна странка непрестано показује шта значи и како се ради у интересу грађана, зато данас у Београду имамо инфраструктуру која се уређује, а која је деценијама била запуштена, имамо сређених преко 200 фасада, смањену стопу незапослености, 1.111 активних градилишта, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести