СНС тражи да тужилаштво реагује на претње Вучићу

БЕОГРАД: Потпредседник СНС Миленко Јованов каже да та  напредњаци траже од тужилаштва да реагује поводом претњи председнику Србије и лидеру странке Александру Вучићу, али истовремено пита зашто до сада ништа у вези с тим случајем није урађено.
milenko jovanov
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Јованов је на конференцији за новинаре, одговарајући на питања у вези са претњама и увредама изреченим на рачун Вучића и његове породице, рекао да је то незабележено до сада, приметивши да се иде толико далеко да се помиње и двоипомесечно дете које је, каже, криво само зато што је Вучићево.   

Он се осврнуо на недавне изјаве појединих политичара који су подржали, како је рекао, непримерене, вулгарне и претеће изјаве и оценио да то нису само „лајкови“, већ да је реч о политици коју воде и коју пропагирају. 

Како је приметио, то нису њихови ставови већ приказ Србије какву би желели да направе, наводећи да им је водиља и есенција политике мржња и само мржња.

У том смислу он је апострофирао твитове и реаговања Саше Јанковића, Драгана Шутановца, Вука Јеремића, Бојана Пајтића, оценивши да таква политика код народа не пролази.

Шта би се десило, поменуо је, када би неко из СНС нешто слично изговорио и додао да би се „кукњава чула до Стразбура“, упитавши поново зашто је изостала реакција.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести