Стефановић остаје у странци и влади до скупштине СНС

БЕОГРАД: Председник Србије и лидер СНС Александар Вучић изјавио је данас да су поједини људи из општинских одбора СНС на последњој седници ГО странке тражили смену Небојше Стефановића и у влади и његов одлазак из странке, али да је он био против тога и да ће тако остати до предстојеће скупштине странке.
Ministar odbrane Nebojša Stefanović, Foto: Tanjug/video
Фото: Министар одбране Небојша Стефановић, Фото: Танјуг/видео

Вучић је, одговарајући на питање новинара да прокоментарише то што је на седници ГО СНС оставку поднео Небојша Стефановић, што је супротно захтевима одбора СНС за смену Стефановићаса министарске позиције и његово искључење из странке, рекао да је током изјашњавања одбора по том питању вођена оштра дискусија.

"То су тражили неки људи, а ја сам изашао са другачијим ставом. Ти људи су изнели своје мишљење и рекли да су против мог мишљења, али да имам њихово пуно поврење да наставим да водим странку до скупштине. Тако да сам купио време три месеца, па ћемо да видимо шта ће да буде све у септембру", навео је Вучић.

Истакао је да је важано да су општински одбори рекли шта мисле, иако он мисли да они нису увек у праву, као што и он није увек у праву.

"Ту смо да коригујемо, али унутрашњи дијалог постоји у највећој странци, за разлику од песница, међусобног оптуживања за силовања и најгоре проневере и других ствари у неким другим политичким партијама", додао је Вучић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести