ВУЧЕВИЋ О СПАЉИВАЊУ ЛУТКЕ Нови излив мржње, садизма, Вучић смета јер Србија са њим јача

БЕОГРАД: Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је данас, поводом инцидента у Каштел Старом где су током карневала спаљене лутке у лику председника Србије Александра Вучића и руског председника Владимира Путина да председник Вучић смета јер Србија са њим на челу јача из дана у дан.
Miloš Vučević
Фото: Printscreen Instagram milosvucevic_odbrana

Он је рекао да је то нови излив мржње, садизма и психопатологије у нашем суседству, а да је познато да Вучић смета јер је Србија данас развијена и уређена држава која чува успомену на Србе Крајишнике чије су домове на исти овакав начин спаљивали они који данас спаљују лутку са ликом српског председника, наводи се у саопштењу СНС.

"Знамо да Александар Вучић смета јер жели мир, напредак и благостање региона.

Нећете нас уплашити, нећете нас увредити, нећете нас одвратити од борбе за још моћнију, лепшу и бољу Србију", рекао је Вучевић.

Последњег дана карневала у Каштел Старом запаљене су лутке у лику председника Србије Александра Вучића и руског председника Владимира Путина, као и да су сада у Каштелима током карневала у више наврата спаљиване лутке лидера Самосталне демократске српске странке Милорада Пуповца и хрватског премијера Андреја Пленковића.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести