Вучић спреман да иде на изборе

Боље је да одемо у опозицију него да нам партијски и приватни интереси воде државу, преносе ексклузивно Новости изјаву лидера СНС и председника Србије Александра Вучића са данашњег састанка врха странке, који је спреман да иде на изборе као кандидат за премијера и поручује да неће попустити под уценама ни Запада, ни СПС, ни лажних десничара.
vucic
Фото: Дневник/ Филип Бакић

Наговештај потпуне промене актуелне политичке панораме у држави настао је током сумирања недавне седнице Народне скупштине посвећене Косову и Метохији. Како преносе Новости, Вучић је оценио да је СНС био усамљен у одбрани државних интереса и да је уз себе имао - народ.

"Веома сам разочаран понашањем социјалиста, који су били негде између, желећи да се додворе свима", пренели су Новостима извори из СНС речи свога лидера. Вучић је такође рекао и да му је "доста и покварењака који би да се богате на рачун странке, често се позивајући на њега приликом својих мутних послова, а кад год је требало да се боре за државу и народ, први су окретали леђа". Према наводима Новости, ова порука је пропраћена френетичним овацијама, а Вучић је своје излагање завршио речима: "Победиће Србија".

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести