Вучић: Тешка расправа о будућности Западног Балкана

ДАВОС: Председник Србије Александар Вучић, који борави у Давосу на Светском економском форуму, рекао је да је расправа о будућности Западног Балкана с европским и регионалним лидерима тешка.
1
Фото: Инстаграм/Будућност Србије

"Тешка расправа о будућности Западног Балкана с европским и регионалним лидерима на Светском економском форуму", објавио је председник Србије на свом Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" уз фотографију с једног од сусрета у Давосу.

Вучић се на годишњем састанку Светског економског форума састао с више лидера из ЕУ и света, као и с економским стручњацима.

Данас се у Давосу одржава панел с лидерима Западног Балкана.

Сусрет са оснивачем Светског економског форума Клаусом Швабом

Током боравка у Давосу Александар Вучић  се састао и са оснивачем и извршним директором Светског економског форума Клаусом Швабом.

"Сваке године током Светског економског форума научимо много о светској економији, добијемо нове идеје и чујемо неке од најпаметнијих људи на свету", навео је Вучић на инстаграму, уз фотографије сусрета са Швабом.

"Захвалио сам Клаусу Швабу што је пре седам година и Србију позвао да буде редован уцесник на Светском економском форуму", додао је Вучић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести