Председник Србије у Лозници, отворио стадион "Лагатор" У ПОНЕДЕЉАК НАЈВЕЋИ УГОВОР У НАМЕНСКОЈ ИНДУСТРИЈИ (ВИДЕО)

ЛОЗНИЦА Председник Србије Александар Вучић отворио је новоизграђени стадион у Лозници, који је изграђен по највишим УЕФА стандарима. Раније данас, у оквиру посете Лозници, обишао је и завршне радове на реновирању хотела "Подриње" у Бањи Ковиљачи.
AV Loznica2 Printscreen Instagram
Фото: printscreen/Youtube/ExYuTravelandNature/Instagram/buducnostsrbije

Вучић је обишао нови стадион са фудбалском легендом Драганом Џајићем.

Прва утакмица на новом стадиону у Лозници биће одиграна данас у 17 часова између домаће фудбалских клубова Лозница и Врело.

Дан касније, у недељу, А репрезентација Србије одиграће утакмицу са Бугарском у квалификацијама за првенство Европе следећег лета у Немачкој. Изградња и опремање лозничког стадиона, који има два нивоа трибина, коштала је око 30 милиона евра.

Стадион може да прими нешто више од 8.000 посетилаца.

Хотел "Подриње", који је раније обишао, налази  се на ободу Подрињског региона у једној од најлепших бања у Србији, а у обиласку са председником Вучићем су и министар туризма Хусеин Мемић и представници локалне самоуправе. У питању је здање на четири етаже, површине 4.700 квадратних метара. Хотел обухвата 43 модерно опремљене једнокреветне и двокреветне собе, затим има и салу за састанке и конференције, играоницу, ресторан и кафе-бар. Има и спа садржаје, парно купатило, финску сауну, слану собу, базен.

Хотел "Подриње" купила је фирма "Лонг глори трејдинг лимитед" из Хонг Конга 2019. године за 109 милиона динара, односно нешто мање од једног милиона евра.

- Очекујемо да у понедељак потпишемо вероватно највећи уговор у наменској индустрији у вредности од око 310 до 320 милиона евра, а имамо захтева за нашу робу у висини од пет милијарди, са наших стокова нећемо да продајемо тенкове и оклопна возила, јер Србија увек мора да буде способна себе да одбрани.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести