Вучић у петак обилази Сремски округ

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић обићи ће у петак, 8. марта, Сремски округ у наставку кампање “Будућност Србије”, а централни скуп биће одржан у Сремској Митровици у 17 часова. 
vucic
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, arhiva)

Посета председника Сремском округу најављена је у споту за кампању, у којем се наводи да будућност Србије, за коју се Вучић бори, представљају “нове фабрике и радна места, нове школе и вртићи, нове болнице и домови здравља, нови станови и установе културе, нови путеви и мостови, нове инвестиције и економски напредак”. 

Током кампање председник грађанима представља резултате који су постигнути у свим деловима наше земље и то у претходних седам година, као и планове за даљи развој. 

Много доброг је већ урађено и много тога има још да се уради и зато председник Александар Вучић жели да чује и вас грађане Сремског округа, наведено је у споту у позиву грађанима да присуствују централном скупу у Сремској Митровици.

У оквиру кампање “Будућност Србије” председник је обишао Пчињски, Јабланички, Рашки, Расински, Јужнобанатски и Мачвански округ.

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести