Вулин: У рату с мафијом свако бира на чијој је страни

БЕОГРАД: Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је вечерас да свако у рату с мафијом бира на чијој је страни, а да је Драган Ђилас одавно изабрао.
vulin
Фото: MUP

Он поводом критика Ђиласа на рад полиције наводи да није чудно што се Ђилас "огласио управо нападом на полицију" и поручио да борба с мафијом траје.

Вулин је у писаној изјави навео да би Ђилас хтео да полиција хапси његов комшилук када му добаце да је лопов, али би и да одликује сваког ко нападне полицију испред Скупштине или бар викне неку увреду Вучићу и његовој деци.

Полиција ради свој посао и то је добра вест за грађане Србије, али је лоша вест за криминалце и тајкуне, истакао је Вулин.

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да наводи из извештаја заштитника грађана како МУП није реаговао на пријаве грађана да им је, окупљањем на крововима зграда, била угрожена безбедност током ванредог стања, потврђују да полиција није реаговала на, како каже, линч којем су он и његова породица били изложени од 29. априла до 4. маја.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести