58. Дневников турнир: Још шест места у жребу

До закључења листе учесника традиционалног 58. Денвиковог турнира у малом фудбалу преостало је још пет дана.
1
Фото: Promo

Гости из Хрватске, Борац Бобота и општина Маркушица потврдили су учешће, али неколико екипа по позиву нису успеле да одговоре на изазове, тако да се у сениорској конкуренцији указало још шест слободних места у жребу, за основицу од 64 екипе. Што се млађих категорија тиче костур жреба је комплетиран, али у случају прекобројних отвара се могућност организовања предшкола како бисмо добили идеалну основу за такмичење по нокаут систему.

Рок за слање пријава је понедељак 12. децембрар на мејл адресу dnevnikovturnir@gmail.com, Инстаграм профил: Дневников турнир или лично на адреси Булевар ослобођења 11, други спрат. Котизација се уплаћује на текући рачун 340-11030722-90, за сениоре и ветеране је 16.000, а за млађе категорије (полетарци, петлићи, пионири и кадети) 12.000 динара.

Јавни жреб, уз пренос на Јутјуб каналау за 14. децембар. Велики број сугестија и молби односи се на божићне празнике по Грегоријанском календару тако да је могуће померање раније објављених термина у такмичењу. О тим појединостима и коначном календару и сатници такмичења директор турнира Веселин Вилотијевић обавестиће јавност посредством медија на прес-конференцији у понедељак 12. децембра. У сваком случају финалне утакмице свих категорија биће игране у недељу 15. јануара.

Л. Б-з

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести