У суботу се наставља „Дневников“ турнир у малом фудбалу   

Прве утакмице 55. традиционалног „Дневниковог“ турнира у малом фудбалу  оправдали су реноме, готово на свим мечевима играло се брзо, полетно, а нису недостајали ни голови.
dnevnikov turnir1, divanic
Фото: Д. Иванић

Наравно, предњачили су гледаоцима већ добро познате екипе: Лампоне Меридиан, Пет пријатеља из Темерина, али сјајне партију пружили су и играчи Хрубик Волвоа, који су на свом првом наступу на турниру до врха напунили мрежи НС груп некретнине (9:1).

Већина екипа одиграла је тек један меч, неколицину чека  први наступ, али већ сада можемио рећи да јње овогодишњи турнир квалитетан, и да ће за који дан кад почиње нокаут- фаза гледаоци заиста уживати.

И у конкуренцији млађих категорија виђен је занимљив фудбал, интересантно да је ове године можда и више екипа са стране него из Новог Сада што је велико изненађење, а свакако оно непријатно је да млађи пионири и петлићи ове године нису били заинтересовани за такмичење иако смо преполовили уписнину, и екипе су требале да издвоје само симболичну цену за учешче.

Наредних дана, сигурно је да ће све екипе на паркет мале сале Спенса, а према раније направљеном плану, утакмице у групама завршиће се до 5. Јануара. Завршница турнира палнирана је негде за 10. или 11. јануара.

Што се мечева у суботу тиче свакако би требало издвојити дуел између Лазиног телета и Ауто мото клуба Бачке. Ради се о две квалитетне екипе. За „теле“ играју углавном фудбалери Пролетера са Слане баре, а за Ауто мото клуб, играчи Бачке из Бачке Паланке.

Биће занимљиво и у дуелу у којем ће снаге одмерити Лимарија Митровић и Паркинг сервис. Каћани су у опрвом окршају са у дуелу са Јуниор Ш–ом  изгубили после жестоке борбе, па ваља очекивати да ће у другом наступу радити све како би приграбили друго место у групи и пласитрати се у осмину финале.

Г. К.   

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести