Амбициозни планови фудбалера Младости: Омољичани циљају српску лигу

Фудбалери војвођанског лигаша Младости з Омољице почели су у недељу припреме за наставак првенства, на првом окупљању било је 22 фудбалера међу којима и новајлија Лука Лукић (Стрела, Иваново).
Fudbaleri Mladosti (Omoljica)
Фото: Екипа Младости из Омољице, фото: Приватна архива

Јесенас Омољичани су остварили  очекиване резултате. клуб је први део првенства завршио на четвртом месту. Директор Драган Лукић са својим сарадником Зораном Петровим желе да појачају конкуренцију  и у преговорима су са неколико квалитетних фудбалера.

- Жалимо да направимо корак више - каже Драган Лукић. - Наш циљ је бараж, а ако нам се укаже шанса и прво место. У  паузи првенства водили смо разговоре са нашим играчима који су изнели  терет у јесењем делу сезоне и сви су изразили жељу да остану. Уз адекватна појачања наравно уз договор са тренером Ђокићем верујем у још једну успешну сезону свог клуба. Што се тиче појачања стигао је Лукић. Прелазни рок траје и биће још новајлија, желимо да се добро појачамо и видећемо у наредних недељу дана са каквим снагама ћемо ући у ново првенство. 

Тренер Душан Ђокић припремио је план припрема и каже:

- За сада све тече по плану. Свесни смо какве нас обавезе очекују у новом првенства. Настављамо даље и верујем да можемо и до првог места  и да клуб настави са добрим резултатима које је постизао протеклих година.

Уговорене су и контролне уткмице које ће фудбалери Младости одиграти и прву проверу имаће 2. фебруара са српсколигашем Борцем (Сакуле), а затим са Динамом из Панчева, Дорћолом, Железничаром из Панчева, Долином, Вршцем...

- Желим провере против јаких тимова како би спремније ушли у првенство. Недељу дана пре почетка пролећног дела играмо са српсколигашем из Вршцрм у финалу купа, биће то права генералка - тврди Ђокић.

Б. Стојковски

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести