Апел Марка Пантелића: Драгоцена помоћ за оне којима је то сада преко потребно

ФС Србије је пре неколико дана покренуо акцију прикупљања новчаних средстава за помоћ у борби проти вируса КОВИД – 19.
fss
Фото: FSS

Са тим у вези објављујемо апел потпредседника ФС Србије Марка Пантелића: 

АПЕЛ МАРКА ПАНТЕЛИЋА

„Драги пријатељи, као што сви добро знамо суочени смо са пандемијом вируса КОВИД - 19 која је комплетну светску популацију, укључујући и све оне који се баве фудбалом, довело је до велике бриге за сваки људски живот. 

Пре неколико дана Фудбалски савез Србије је покренуо акцију прикупљања новчаних средстава са циљем да помогнемо сада када је најпотребније. 

И због тога желим још једном да апелујем на све оне који су у фудбалу, некадашње и садашње репрезентативце, актуелне и бивше играче, клубове, спортске раднике, тренере, судије, спонзоре, да се укључе у ову акцију. 

Све што прикупимо биће драгоцена помоћ за оне којима је то сада преко потребно, а пре свега здравственом систему Србије који се налази на првој линији фронта у борби против овог невидљивог непријатеља. 

Као што је већ објављено прикупљено 250.000 евра као донација Инфективној клиници у Београду. 

Без било какве сумње, несебична помоћ од оних који поштено и часно представљају српски фудбал широм света даће огроман имплус до коначне победе."

На следеће линку можете пронаћи више информација у вези са акцијом ФС Србије: 

https://fss.rs/fss-pokrenuo-veliku-kampanju-prikupljanja-finansijske-po…

Средства могу да се уплате на наменски динарски хуманитарни рачун ФС Србије 160 – 406494-78 односно наменски девизни хуманитарни рачун према инстукцијама са фотографије (испод).  

Фото: ФСС
EUR/RSD 117.5811
Најновије вести