БАЈЕРН ПРЕЦРТАО ЧАК И ЛЕГЕНДУ КЛУБА НОЈЕРА Баварци спремају комплетну реконструкцију

Резултати минхенског Бајерна ове сезоне су испод оног што се очекивало и због тога се увелико ради на променама које ће уследити на лето.
b
Фото: Youtube printscreen/ ESPN FC

Одлазак Томаса Тухела је готова ствар, али ће сем њега и поједини играчи напустити свлачионицу у Минхену. Тако „Билд” открива да је на листи оних који су слободни у потрази новог ангажмана седам имена. Очекивано је било да се поједини играчи нађу на таквом списку, али има и оних који су се надали новој шанси.

Ерик Чупо-Мотинг и Буна Сар остају без уговора и они ће извесно спаковати кофере, као и Свен Улрајх, Џошуа Кимих, Лирој Сане и Алфонсо Дејвис, који је близу преласка у Реал Мадрид. Ипак, на листи оних који ће напустити Бајерн је и Мануел Нојер, актуелни капитен који има још годину дана уговора. Поменути извор наводи да је разлог за тако нешто због тога што је „ширио негативност” у свлачионици и „бушио” тренере, и то не само Тухела.

Што се Санеа и Кимиха тиче, истиче се да су током читаве сезоне незадовољни и да руководство клуба неће инсистирати на томе да они остану. За сада није познато да ли су Баварци овај списак саставили у сарадњи са новим тренером, али се као један од потенцијалних кандидата истиче Ћаби Алонсо који би са Бајер Леверкузеном могао да им преузме трон ове сезоне.

(Блиц.рс)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести