Балабановић с породицом време проводи у Ветернику, оптимизма не мањка

НОВИ САД: Неуморни везни фудбалер новосадског Пролетера  Милорад Балабановић дане изолације с породицом прво је проводио у стану, а када су мере пооштрене преселио се код жениних родитеља у Ветерник.
Milorad Balabanovic/FK Backa
Фото: ФК Бачка/Милорад Балабановић

Помно сам пратио све извештаје о вирусу, придржавао сам се свих препорука и забрана и привикавао се на новонасталу ситуацију, каже Балабановић.

Сланобарци су пре прекида првенства били у великом замаху и крчили су пут ка златној средини.

Велики сам оптимиста и не бринем да ће ова пауза оставити великог трага на нашу екипу. Имамо одлично укомпоновани тим, који ће, ако се првенство настави, успети да одговори свим захтевима и да се нађе у златној средини. Што се мојих игара тиче - задовољан сам, мада увек може боље, вели Балабановић.


Плата стигла на све адресе

Да агилна управа Пролетера све чини да у овим ванредним условима испоштује све обавезе према стручном штабу и играчима и запосленим говори и чињеница да су сви пре Ускршње празнике добили редовну плату.

Управа је овим потезом само потврдила колико брине о свима у клубу и да породичну атмосферу није ни за педаљ пореметио вирус, истакао је Милорад Балабановић.


Играчи су од кондиционог тренера Марка Прентовића добили план рада.

Трудио сам се да одрадим све што се од нас тражи. Сваке недеље допуњава  и дозирао  задатке.Док сам са супругом Дијаном и сином Урошем био у стану некако сам успевао све да одрадим, по доласку у тазбину у Ветерник много је  лакше да одржавам ниво форме. Период лепог времена и најаве да је  близу  победа над Ковидом уливају ми још већи оптимизам  да ће се све брзо вратити у нормалу. Дуго смо без утакмица и правих тренинга, али енергија ми не недостаје у вери да ће све ово ускоро проћи. Искрен да будем, и поред чињенице да се редовно чујем са саиграчима ужелео сам се атмосфере из свлачионице и терена. Сви смо нестрпљиви да што пре поново потрчимо за лоптом, али ћемо се до коначне победе стриктно придржавати препорука, поручио је Балабановић.

М. Поповић

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести