БАРАЖ ЗА СПЕРЛИГУ: Инђија - Раднички (К)

ИНЂИЈА: Зелено - бели сањају сан  У Фудбалском клубу Инђија све је спремно за меч са Радничким из Крагујевца унедељу у 16 часова, трен је је дотеран спреман за велику утакмицу. Иако је финале на корак од зелено белог табора још увек су свежа и сећања на утакмицу са екипом Златибора.
1
Фото: fkindjija.com

- Морам да изразим велико задовољство што смо дошли до финала  баража - каже шеф стручног штаба Инђије Срђан Благојевић. - Надам се новој победи и окршају новом окршају за суперлигашки статус. Сви смо због тога веома срећни, задовољни, уживамо у тој чињеници и оно што нам преостаје јесте да само уживамо у игри. Да уживамо у овоме што смо до сада урадили и једва чекамо почетак утакмице.

Против Крагујевчана су зелено-  бели три пута играли ове сезоне.

- Раднички је озбиљна екипа, са квалитетним појединцима - истакао је Благојевић. - Бивши играчи Инђије Вујасин, Ковачевић, Жерађанин, Димитрић дају посебан квалитет Крагујевчанима. Колегу Николића добро познајем и веома  поштујем. Раднички је клуб са традицијом, озбиљном организацијом и армијом верних навијача. Као такав представља озбиљан изазов који захтева потпуну пажњу, максималну концентрацију и енергију. Ми желимо да будемо мирни, да уживамо у тренутку за који смо се изборили без ичије помоћи, својим радом и односом и да га искористимо. Сва пажња јавности ће бити усмерена на ову утакмицу, а циљ нам је и био да дођемо до тога. Сад само требамо да радимо и играмо као целе сезоне, без напетости и нервозе. Безгранично верујем у ове момке, стручни штаб и оно што радимо.

У зелон - белом табору су мирни сем тешко повређеног Небојше Ивановића нема повређених.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести