Бараж за Српску лигу – Војводина: Велико славље Перлежана

У реванш утакмици баража за пласман у Српску лигу - Војводина,  Перлежани су успели да сачувају предност од два гола који су стекли у Челареву (2:0).
perlez
Фото: Фудбалери Војводине из Перлеза, фото: Приватна архива

У 14. минуту, Малбашки је шутирао у ближи угао, а сигуран је био Танкосић, да би мало касније, са 30 метара, Танасић шутирао поред гола.

Јевтић је, у 32. минуту, шутирао из трка преко гола, а у следећем нападу, на центру игралишта дошло је до дуела Нинића и Јованића. Приликом пада Владимир Нинић је задобио тежу повреду ноге, па је морамо да напусти игру.  У 44. минуту гости су имали прилику, Тривуновић је центрирао, голман Магда је слабо проценио лет, а Шемић лопту избацио у поље.

Рудић је у 50. минуту искоса шутирао поред гола, да би вижљасти Влаучин шутирао, али Танкосић био сигуран. Домаћини су се, у другом делу, определили на чување резултата, средину терена су препустили гостима. Танасић је у 58. минуту из слободног ударца са око 25 метара погодио живи зид и лопта је завршила у корнеру, а у 72. минуту, после корнера Перлежани су некако успели да сачувају мрежу.

Рудић је у 79. минуту био усамљен у контранападу, али слабо еј шутирао. Последња прилика за госте била је неколико минута пре краја када је Весељко Тривуновић са 25 метара из слободног ударца замало пребацио гол.  На крају утакице велико славље Перлежана, први пут у историји пласирали су се у Сропску лигу, група Војводина. 

Ж. М.

Војводина - ЧСК Пивара 0:0

ПЕРЛЕЗ: Стадион Војводине, гледалаца 1.200, судија: Д. Петровић (Вршац). Жути картони: Магда, Јефтић, Калајџија, Влаучин, Богдановић (Војводина), Балиновић, Танасић, Тривуновић, Ивковић (ЧСК Пивара).

ВОЈВОДИНА: Магда 7,5, Шемић 7,5 (Гинић), Јешић 7,5, ЈеЕфтић 8, Живанов 7,5, Калајџија 7,5 (Кнежевић), Нинић (Рудић 7,5), Малбашки 7,5, Влаучин 7,5, Богдановић 7,5, Џајски 7,5.

ЧСК ПИВАРА: Танкосић 7, Вујошевић 7, Зирић 7 (Михајловић), Миланов 7, Балиновић 7, Јевтић 7, Танасић 7,5, Обрадов 7 (Тасић 7), Тривуновић 7,5, Јованић 7, Ивковић 7.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести