Бараж за Војвођанску лигу, исток: Силовити Елемирци

​​​​​​​Нафтагас (Е) - Потпорањ 6:0 (3:0)
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

ЕЛЕМИР:  Игралиште Нафтагаса, гледалаца око 600, судија: Кисић (Бач), стрелци: Степанов у 24. и 43. Бакош у 36. Јанков у 58. и 78. Голијанин у 73. минуту.

НАФТАГАС: Мијатов, Прашчевић, Марков, Цветић (Попов), Дабић, Бакош, Голијанин (Грабунyија), Јанков, Степанов, Панић (Миланов), Барањи.

ПОТПОРАЊ: Богошић, Јованов, Петровић (Секулић), Прошевић, Попов, Јанковић, Лазић, М. Јовановић, Станојевић (Дилијан), Арановић, В. Јовановић (Пешић).

Фудбалери Нафтагаса убедљиво су у првом колу полуфинала баража за попуну Војвођанске лиге - исток савладали гостујућу екипу Потпорањ. Серију од шест голова започео је Степанов у 24. минуту, а десет минута касније Роберт Бакош је удвостручио резултат. Два минута пре одласка на одмор Степано је још једном матирао голмана Богошића. И у наставку игре гледаоци су имали прилику да се радују са још три поготка која су постигли њихови љубимци. Прво је Јанков у 58. минуту из идеалне позиције погодио циљ, а потом је Голијанин повећао предност. Тачку на шест голова је ставио Јанков у 78. минуту.   

М. Секулић

Банат - Раднички (Б) 2:2 (1:1)

ЧЕНТА: Стадион Баната, гледалаца око 700, судија: Сабо (Кула). Стрелци: Стојановић у 16. и 63. за Банат, а Стојаковић у 20. и 90. минуту за Раднички (Б).

БАНАТ: Сладојевић, И. Ракетић, С. Ракетић, Миленковић (Јоцић), Радојчић (Ковач), Ескић, Бајкин, Добрић, Стојановић, Максимовић (Димитријевић), И. Јоцић.

РАДНИЧКИ (Б): Лабус, Радојев, Илић, Дивљачки, Стојановић, Јовановић, Старчевић, Мијатовић, Стојаковић, Добрић (Ђоко), Цукић (Мијаиловић).

Сјајну утакмици одиграли су актери у Ченти. Повели су домаћини. Изведен је корнер, лопту је Ескић набацио на петерцу гостију, а Никола Стојановић је главом сместио иза леђа голмана Радничког. У 20. минуту гости су успели да изједначе резултат,а стрелац је био  Стојаковић. У 63. минуту поново су се радовали домаћи играчи, Ђока Бајкин је постигао погодак. У самом финишу сусрета после корнера Милан Стојаковић је изједначио резултат.   

М. С.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести