Батак: Респектујемо Инђију, али ми смо квалитетнији

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак изјавио је данас да веома респектује Инђију, али да је уверен да је његов тим квалитетнији и да ће освојити бодове.
radoslav batak JGrlic
Фото: Дневник (Јелена Грлић)/Радослав Батак

"Добро смо анализирали екипу Инђије и испратили њихови игру. То је потпуно нова екипа у односу на ону која је играла у јесењем делу првенства. Имају новог тренера, променили су стил, веома су чврсти и дисциплиновани, јако су добри у транзицији по освојеној лопти и неће нам бити нимало лако у недељу. Темељно се припремамо за овај меч, моји играчи су детаљно информисани о врлинама и манама противника и очекујем да максимално мотивисано уђу у меч. Респектујемо ривала, али Раднички је свакако квалитетнији тим од Инђије и то треба да покаже у недељу. Потребна су нам три бода и даћемо све од себе да до њих и дођемо уз добри игру", рекао је Батак на конференцији за медије.

За разлику од претходних мечева, Раднички у недељу неће имати већих кадровских проблема.

"Сви играчи конкуришу за стартну поставу, осим теже повређеног голмана Николе Петровића. Враћа нам се леви бек Лазар Ђорђевић, који је због повреде леђа пропустио утакмицу са Војводином. Сви смо мотивисани да се докажемо пред нашом публиком, да се вратимо на победнички пут и једва чекамо да меч почне", истакао је Батак.

Утакмица 24. кола Суперлиге између Радничког и Инђије игра се у недељу од 16 сати на "Чаиру".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести