Батак: Свиђа ми се како игра Партизан....

НИШ: Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак изјавио је да му се веома допада како игра Партизан под вођством Саве Милошевића, али да ће његов тим покушати да искористити своје шансе на гостовању у Хумској.
radoslav batak
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

"Гостујемо Партизану, који је веома добра екипа, игра леп фудбал и јако ми све свиђа како они изгледају под вођством Сава Милошевића. Посебно су били добри јесенас када су играли у Лиги Европе, а ја сам испратио све њихове мечеве. Партизан игра атрактиван фудбал, воли да се надиграва. Ми смо се темељно припремали за овај сусрет и пробаћемо да искористимо наше шансе и дођемо до повољног резултата", рекао је Батак на конференцији за медије.

Према његовим речима, Нишлије ће бити ослабљене у Београду.

"Повређени су Којић, Маслаћ и Милосављевић, а пошто морамо да водимо рачуна и о утакмицама које нас чекају после Партизана, њих тројица неће путовати у Београд. Њихова места у протоколу заузеће тројица омладинаца, а то су Митровић , Ћирковић и Сићовић. Понављам, у Београду ћемо дати све од себе да остваримо повољан резултат по нас, али утакмица са Партизаном није никакво финале. Нас у наставку сезоне чекају изузетно битни мечеви, циљ нам је Европа и од њега нећемо одступити", истакао је Батак.

Утакмица 25. кола Суперлиге између Партизана и Радничког игра се сутра од 20 сати.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести