Бечејци данас дочекују Великоселце

Шеф стручног штаба Бечеја Милан Белић од доласка прича само о офанзивном фудбалу, о жељи да се свака утакмица победи.
Дневник.рс/Бечејци су се пажљиво припремали за утакмицу
Фото: Дневник.рс/Бечејци су се пажљиво припремали за утакмицу

И било је тако до последњег августовског дана. Девет утакмица и исто толико победа,седам у припремном периоду и две у првенственим окршајима. Онда је стигао пораз у Руми, па идентичан исход (1:2) против лидера Железничара крај Тисе, а онда за четири дана два негативна резултата од истог ривала Братства у Пригревици, прво у претколу купа ФСС(0:3), а онда и за бодове (0:1).Због тога  окршај са Козаром из Банатског Великог Села од великог је значаја.

- После три везана првентствена пораза, победа у дуелу са Козаром се намеће као императив -  каже тренер Белић. - Истина, лако је то рећи, али  на терену то треба потвдити. Знамо да су Великоселци веома чврста екипа, да знају шта хоће, да играју одважно и код куће и у гостима, што значи да нам неће бити лако. Морамо да поправити приступ према игри и онда ће уз помоћ са трибина све бити лакше.

Петар Илић је и даље ван строја због повреде, што се и те како осети  у игри екипе. На повреду се жале и голгетер Милош Зличић и везиста Адис Куртиши и под знаком питања су. Све је то саставни део првенственог каравана.

- Рекао сам на почетку сезоне да је првенство дуго и напорно, да ће сви добити, пре или касније, шансу да играју, а од играча зависи да ли ће је искористити. Примера ради, десетак утакмица је бранио Душан Војводић, последње две је на гол стао млади, још увек бонус играч Мане Марковић. Тако је и са играчима у пољу. Кад год добију прилику морају да пруже максимум. Од тога ће имати користи они и екипа у целини. Ако је приступ обавезама свих у клубу професионалан, онда то мора да се одрази и на резултате – казао је  Белић.

 В. Јанков

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести